Minden napban van valami jó

2011.08.25. 08:53

És ezt tényleg így van. Ha úgy érzed, hogy ez nincs így, akkor tegyél ellene. Beszélgess olyan emberekkel, akik így gondolják. Ha nincs kihez szólnod, mert egész nap egyedül ülsz egy irodában egy papírkupac mögött, akkor hívd házhoz a pozitív gondolatokat. Az internet csodálatos világában már nem kifogás, hogy "nincs időd pozitív gondolkodásos könyveket olvasni". Kényelmesen, egyszerűen kapod meg a napi adagokat.

Pl. a mai napi egyik idézetem annyira jó, hogy meg kell osztanom másokkal is:

 

„A boldogsághoz vezető út két egyszerű elven nyugszik: találd meg, mi érdekel téged és mi az, amit jól tudsz csinálni, s amikor rájöttél, teljes lelkeddel vesd bele magad - dobd be minden energiádat, ambíciódat és természetes képességedet.”

John D. Rockefeller III

forrás: http://www.dalecarnegie.hu/


Szánj időt magadra és cselekedj! Anélkül szétfolyik az életed és belefáradsz az egészbe. Én már végigjártam az utat és tudom, hogy ez nem közhely, hanem a színtiszta igazság.

Kételkedsz? Próbáld ki! :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresnokhalozata.blog.hu/api/trackback/id/tr433178923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása